Me Maximilian - Erbjudande

Utforska det möjliga – uppnå det extraordinära!

Vi inom Me-Maximilian arbetar med affärsdriven psykologi och med hjälp av unika metoder och upplägg erbjuder vi personlig utveckling både individuellt och i grupp. Vi gör det på olika sätt och alltid med dig som ledare i fokus – ibland dessutom i kombination med olika äventyr i unik och orörd natur.

Genom våra unika metoder ger vi dig samma möjligheter att arbeta med din personliga utveckling som världens elitidrottare. Du får den stödstruktur och de verktyg som du behöver för att kunna släppa dina självpåtagna begränsningar, med målet att du ska utvecklas för att nå din fulla potential och därigenom kunna utveckla din verksamhet och leverera extraordinära resultat. Vi anpassar alltid våra program efter våra kunders behov och önskemål.

Klicka på länken och fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att någon av oss på Me-Maximilian kontaktar dig:

Se filmen om hela Me-Maximilians erbjudande (3.46 min).

Vårt erbjudande – berget

Du hittar Me-Maximilians erbjudande illustrerat som ett berg där varje nivå utgör ett av våra tjänsteområden.

Genom våra unika metoder ger vi dig möjligheter att arbeta med din personliga utveckling och du får den stödstruktur och de verktyg som du behöver för att hantera dina utmaningar.

Målet är att du ska utvecklas för att nå din fulla potential och därigenom kunna utveckla din verksamhet och leverera extraordinära resultat.

Läs mer om hur vi kan stötta dig

Utvecklingsprogram för hela organisationen

Coachingprogram för ledningsgrupp och team

Individuellt coachingprogram

Träningsprogram för huvud, kropp och hjärta

Topptursåkning i unik naturmiljö

The Academy
– utvecklingsprogram för hela organisationen

The Academy är vårt erbjudande för organisationsutveckling. Programmet kombinerar yttre verksamhetsutveckling med inre mänsklig utveckling.

Programmet bygger på vår egen metodik som vi kallar för Extraordinära Resultat (EOR). Ett Extraordinärt Resultat går bara att uppnå genom att tänka och agera på nya sätt samtidigt som du släpper taget om gamla invanda beteenden och mönster.

The Reality
– utvecklingsprogram för ledningsgrupper och team

I detta program utvecklas du tillsammans med din ledningsgrupp eller ditt team. Fokus ligger både på de enskilda individerna i gruppen men också på grupputveckling och det konstruktiva samarbetet.

Det lite längre programmet som löper över cirka 12 månader inkluderar dina och din ledningsgrupps affärsmässiga mål och utmaningar och hur ni tillsammans som ett team kan bidra till att utveckla verksamhetens affär och uppnå extraordinära resultat.

Programmet som löper över cirka 6 månader fokuserar i huvudsak på individ- och grupputveckling.

Be Real
– individuellt coachingprogram

Detta program har fokus på dig som ledare eller medarbetare och ger dig de rätta verktygen och förutsättningarna för att du ska kunna prestera optimalt i din vardag.

I det program som löper över 6 månader är du som individ helt central medan det program som löper över 12 månader även inkluderar dina affärsmässiga mål och utmaningar samt hur du i din roll kan bidra till att utveckla verksamhetens affär.

The Gym
– ett individuellt träningsprogram för huvud, kropp och hjärta

Precis som om du tränar fotboll i ett lag, så är The Gym platsen där du förbereder dig för matchen.

Programmet hjälper dig att identifiera problem och blockeringar i din kropp, hjärna samt i dina individuella tanke- och känslomönster. Dessa blockeringar avväpnas sedan med hjälp av de senaste verktygen från elitidrotten.

Profound Simplicity
– individuell utveckling i kombination med topptursåkning i unik miljö

I utvecklingsprogrammet Profound Simplicity får du möjlighet till intensiv personlig utveckling i en ny utmanande miljö i kombination med topptursåkning.

Här sker utvecklingen och läroprocessen i korta loopar som löper över 3-5 dagar.

Du kommer omedelbart att se effekten av din utveckling som du sedan tar med dig hem och direkt kan applicera i din vardag och yrkesroll.