Kategori Blogg

När du väl identifierat att du vill uppnå Profound Simplicity inom ett område så behöver du först och främst ha bestämt dig, på riktigt. Även med den bästa viljan och stöd runt omkring dig så kommer det att krävas tid och energi för att du ska lyckas.

Det andra som krävs är att du definierar ett tydligt och konkret mål, du behöver en tydlig bild för att kunna driva din utvecklingsprocess mot Profound Simplicity. Och det är viktigt att det är ett utmanande mål, ett mål som du inte kommer att lyckas genom att göra mer av det du brukar. Du behöver definiera ett mål som kräver att du gör annorlunda i din vardag för att nå målet. Först då har du en tydligt definierad målbild att sträva mot. Vi kallar det för ett extraordinärt mål, dvs ett mål som inte går att nå utan att du tar stora steg i din utvecklingsresa.

Vad skulle ett extraordinärt mål vara för dig personligen? Det kan vara vad som helst som är angeläget för dig.

  • Vad skulle ett extraordinärt mål vara för dig?
  • Vad behöver du göra för att nå ditt extraordinära mål?
  • Vad skulle kunna hindra dig från att nå ditt extraordinära mål?
  • Varför har du inte gjort det tidigare?

Första frågan kan te sig enkel men är egentligen raka motsatsen. Att formulera ett extraordinärt mål handlar om att ta ställning, att definiera sig själv och ta en position. Du tvingas titta på hur det faktiskt är i dag och uttrycka en vilja kring hur du skulle vilja att det var i framtiden.

I samma stund som du formulerar ett extraordinärt mål innebär det definitionsmässigt att du även kommer att behöva ge upp något. Men om du inte är beredd att ge upp något finns det ju ingen anledning att formulera ett extraordinärt mål, eller hur? Kanske är det därför du aldrig gett dig ut på en resa mot Profound Simplicity? Kanske var det länge sedan du överhuvud taget funderade på vad du egentligen vill?

Vi berättar gärna mer om våra erfarenheter och om hur du an uppnå Profound Simplicity inom något område i ditt liv. Hör av dig!

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.