Kategori Blogg

Utvecklingsprogrammet Profound Simplicity erbjuder en unik möjlighet till en veckas personlig utveckling i Jackson Hole, Wyoming, i USA. En vecka som kombinerar äventyr, retreat och mental träning.

Genom att vara aktiv och närvarande i naturen, oavsett väder, skapas upplevelser som har positiva effekter på den fysiska, mentala och andliga hälsan och därmed lyckan. Kombinationen skidåkning i magisk terräng tillsammans med reflektion och personlig utveckling, i sällskap med likasinnade, gör att din resa kommer att upplevas mer som en livsresa, och inte bara en sportaktivitet.

Veckan handleds av Maxi Tropé tillsammans med mycket kunniga lokala bergsguider. Vi lägger stor vikt vid personlig service och drar nytta av vår kunskap om området samt relationerna som vi har med lokalbefolkningen och det lokala näringslivet, allt för att ge dig en fantastisk upplevelse i den naturliga bergsmiljön och vildmarken.

Nästa resa är planerad till den 1-7 februari 2020 i Jackson Hole, Wyoming, USA. Endast ett fåtal platser finns kvar så hör av dig om detta låter intressant. Kostnaden för hela programmet inklusive resa, boende och liftkort motsvarar inte mer än vad du vanligtvis lägger på en veckas skidresa.

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.