Kategori Blogg

Landskapet är helt enkelt magiskt och lättillgängligheten till backcountry skidåkning är oöverträffad. Det finns bokstavligen oändligt med berg för off-pist-skidåkning. Den amerikanska gästvänligheten är slående och när det kommer till service och god mat finns det få ställen i världen som slår denna pärla.

I detta underbara landskap arrangerar vi årligen en vecka med personlig utveckling i kombination med skidåkning. Jackson Hole, i Wyoming, USA, och dess angränsande ski touring område är omgivet av oändlig vildmark, bergstoppar högre än 3000 meter täckta av djup orörd snö. Här får du möjlighet att skapa en fullständig närvaro såväl fysiskt och intellektuellt som emotionellt. På berget i den vita snön får du möjlighet att möta dig själv och naturen på helt nya sätt. Under den mentala träningen och reflektionen under både före och efter ett skidpass utvecklar vi nya strategier att testa dagen efter.

Utvecklingsprogrammet heter Profound Simplicity och här får du under en veckas tid färdigheter och kunskap som du direkt kan applicera i din vardag, såväl professionellt som personligt. Nästa resa är planerad till den 1-7 februari 2020 och endast ett fåtal platser finns kvar. Hör av dig så berättar jag gärna mer! Kostnaden för hela programmet inklusive resa, boende och liftkort motsvarar inte mer än vad du vanligtvis lägger på en veckas skidresa.

Välkommen till Jackson Hole och utvecklingsprogrammet Profound Simplicity!

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.