In Blogg

Midsommar om bara några dagar och för många inleds därmed den efterlängtade sommaren. De närmaste veckorna kommer jag att presentera konkreta tips om hur du kan ta nästa steg i din utveckling. Dessa tips tar avstamp i vårt utvecklingsprogram Profound Simplicity men du kan åstadkomma mycket av den känslan som vi uppnår i programmet även på egen hand. Tips nr 1 handlar om vikten av att omfamna stillheten.

Tips nr 1 – Omfamna stillheten

De flesta av oss lever ett alltför hektiskt liv, där vi konstant bombarderas med nya distraktioner och krav på vår tid. I vårt utvecklingsprogram Profound Simplicity, som innebär en intensiv utvecklingsvecka i naturskön vintermiljö, får du massor av tid att bara umgås med dig själv antingen det handlar om yoga, skidåkning, hot tube eller meditation och mental träning. Men det kan du åstadkomma även på egen hand mitt i sommaren!

I Profound Simplicity gör vi oftast saker i grupp men vi säkerställer också att det finns rikliga tillfällen att enbart vara med sig själv och ta in alla intryck av den helt underbara och storslagna naturen, vilket hjälper oss att få perspektiv på saker och ting.

Där dimman tidigare låg tät, är plötsligt himmelen klarblå och solen lyser starkt. Och mitt ute i bergens totala tystnad hör du plötsligt ljuset från fågelsång.

Tips från coachen

Tryck på pausknappen och ta lite distans till livet! Var gärna i stillhet några minuter varje dag till exempel genom att sitta i total tystnad och titta på en punkt.

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.