Kategori Blogg

Jag och min kollega Anders Roos utvecklade konceptet Profound Simplicity 2017 och testade det för första gången 2018. Vår bild var att det gamla sättet att köra olika typer av workshops för personlig utveckling i konferensrum på olika resorts runt om i världen inte var optimalt för deltagarnas utveckling. Vårt nya koncept Profound Simplicity bygger istället på att kombinera alla de mest kraftfulla verktygen för personlig utveckling, som vi kommit i kontakt med de senaste 25 åren, med klättring och skidåkning i Wyomings storslagna natur.

Vi skapade ett helt nytt och unikt 5 dagar långt program med fokus att utforska det möjliga och förverkliga det extraordinära tillsammans med andra människor som delar vår passion för full potential. Nu, två år senare, har vi genomfört 2 program och byggt en stam/tribe av ledare och grundare som genomgått programmet.

Till skillnad från de flesta program som enbart fokuserar på ett område av mänsklig potential ger Profound Simplicity deltagarna möjlighet att uppleva hela spektret.

  • Att må bra är viktigt men det är även viktigt med äventyr
  • Djupa och meningsfulla samtal är viktiga men det är även viktigt att släppa loss och njuta
  • Att lära sig nytt är tillfredställande men det är även tillfredsställande och lärorikt att lära ut
  • Att få utrycka sig själv fullt ut är häftigt men det är även häftigt och inspirerande att lyssna fullt ut på andra
  • Att våga fråga om hjälp är en häftig upplevelse men det är även häftigt att hjälpa andra
  • Att få seriöst fokusera på sin egen utveckling är väldigt hjälpsamt men det är det även att få ha skoj

I Profound Simplicity möter alla sina största rädslor och blockeringar och i många fall hittar vi sätt att lösa upp dessa rädslor så att vi kan tillåta oss att lustfyllt utforska det möjliga. Det häftiga är att detta sker i en grupp av människor som för bara några dagar tidigare var totala främlingar för varandra. Det finns verklig magi för personlig utveckling i bergen.

”Vi har 2 liv och det andra börjar samma sekund som vi förstår att vi bara har ett” Confucius.

Min erfarenhet av de 2 program vi genomfört så här långt är att alla vi som deltar får ett unikt perspektiv på vad som verkligen betyder något, och får uppleva framtidens arbetssätt, vilket för oss och många andra handlar mer och mer om att vara fullt ut närvarande fysiskt, intellektuellt och emotionellt.

Redan nu börjar förberedelserna för program nr 3 som genomförs i början av 2020. Hör av dig om du vill vara en del av detta!

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.