Kategori Blogg

Vid det här laget har jag skrivit många bloggar om öppenhet och sårbarhet. Det är helt avgörande för att du ska lycka nå full potential för dig och din grupp. Vi på Me-Maximilian har över 25 års erfarenhet av att utveckla ledare och grupper för ökad öppenhet. Hör av dig till mig om du vill ta nästa steg i ditt ledarskap! Tips nr 7 handlar om öppenhet och om varför du ska sänka garden.

Tips nr 7 – Sänk garden

Det är alltför lätt i affärsvärlden att låtsas att vi vet och kan allt, att dela framgångar och få det erkännande som följer av framgången. Men det krävs en speciell typ av ledare att våga visa sprickorna i sin rustning och erkänna misstag och tillkortakommanden. Men om du verkligen vill leda människor på riktigt på 2000-talet så måste du våga visa din sårbara mänskliga sida. När allt kommer omkring, om du inte vågar vara öppen och sårbar, hur kan du då förvänta dig att andra skall vara det?

I utvecklingsprogrammet Profound Simplicity skapar vi den psykologiska trygghet som är nödvändig för att skapa utrymme för samtal som betyder något, vilket sorgligt nog är alltför ovanligt. Men det kan du förstås åstadkomma i alla de sammanhang som du befinner dig om du bara lär dig hur. Hur gör du för att skapa öppenhet och sänka din gard?

Tips från coachen

Utforska kraften i din sårbarhet och praktisera det på din arbetsplats och i ditt privatliv. När visade du dig sårbar senast för din familj eller för dina kollegor och medarbetare?

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.