Kategori Blogg

För mig är det dags att på riktigt koppla av och njuta av ledighet tillsammans med min fantastiska familj och nära vänner. Att koppla av från den stressiga vardagen med alltför många måsten och bara njuta. För mig handlar det väldigt mycket om att spendera tid med de som jag älskar allra mest. Tips nr 4 handlar om just detta, vikten av att spendera tid med likasinnade.

Tips nr 4 – Spendera tid med likasinnade

Vi människor är sociala varelser och vi behöver varandra för att skapa en känsla av sammanhang, kontakt och mening. Ju mindre kontakt med andra människor vi har desto olyckligare blir vi. Och ensamhet kan snabbt leda till depression. I vårt utvecklingsprogram Profound Simplicity blir främlingar på bara några dagar goda vänner. Och fastän grupperna består av väldigt olika individer från väldigt olika verksamheter, så binds vi samman av ett öppet sinnelag och en delad passion att utforska vår fulla potential. I utvecklingsprogrammet Profound Simplicy gör vi det i bergen i Wyoming, USA.

Men du behöver hitta din egen grupp, dina vänner och ditt sammanhang i vardagen, både under de intensiva arbetsmånaderna och mitt i sommaren när du är ledig.

Tips från coachen

Finn din egen stam/tribe oavsett om det är på nätet eller ansikte mot ansikte. Hitta på en aktivitet nu i sommar som gör att du stärker dina viktiga relationer – eller hittar nya vänner och sammanhang att vara en del av!

 

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.