In Blogg

Förhoppningsvis har du unders sommaren haft möjlighet och tillfälle att vistas mycket i naturen. Kanske har du vandrat, seglat eller legat vid en strandkant? Nu när hösten är i antågande är det lätt att vi glömmer bort att uppskatta naturen runt oss. Istället blir vardagen till stor del en upplevelse av inomhusmiljöer. Men naturen är helt avgörande för vårt välmående och vår prestation. Tips nr 12 handlar om vikten av att uppskatta naturen.

Tips nr 11 – Uppskatta naturen

I utvecklingsprogrammet Profound Simplicity åker vi till Wyoming i USA för en veckas utveckling i kombination med back country skiing i hänförande miljö. Enbart storleken på bergen och naturen i Wyoming kan bli inspirerande, men resan omfattar så mycket mer. Känslan av snön under fötterna, solglittret på de snötäckta bergstopparna och lyckoruset i kroppen när jag gjort någonting som ligger utanför min comfortzon. Varje element har sin skönhet och sitt eget bidrag till helheten och framgången i vår resa mot full potential.

Men den typen av helhetsupplevelse kan du uppleva även utanför de snötäckta bergen i Wyoming. Att varje dag vistas i naturen på det sätt som passar dig i din vardag kommer att göra underverk, både för ditt välmående och din prestation.

Tips från coachen

Se till att du ofta kommer ut i naturen. Och nästa gång, även om du är i en välbekant miljö, lägg märke till något du inte lagt märke till innan. Upplev naturens storslagenhet genom att vara fullt ut närvarande!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.