In Blogg

Så har vi lagt midsommarfirandet bakom oss och några av oss är tillbaka på jobbet, andra har gått på välförtjänt ledighet. Oavsett hur det ser ut för dig så är det värdefullt att du varje dag får en stund ute i naturen. Tips nr 2 handlar om just detta – se till att du kommer ut en stund i naturen varje dag, oavsett om du jobbar eller är ledig!

Tips nr 2 – Ut i naturen

Vi är däggdjur och därmed är vi skapta för att vara ute i naturen. När vi kommer ut i naturen och andas den friska luften så börjar vi omedelbart må bättre och på något sätt blir våra problem mindre betungande. Våra sinnen vaknar till liv, vi sover bättre om nätterna och livet verkar på något sätt enklare. Detta gör att våra tankar får friare spelrum att tänka bortom det nödvändiga, att verkligen kunna utforska det möjliga bortom självpåtagna blockeringar och trögheter.

Men du behöver inte bo mitt i vildmarken för att komma i åtnjutande av dessa positiva effekter. Om du bor i stan bege dig ut i parker och torg varje tillfälle du får!

Tips från coachen

Ät din lunch, eller ta ditt telefonmöte utomhus i stället för att äta en sandwich vid ditt skrivbord samtidigt som du jobbar. Bjud in till ett walk-and-talk-möte eller ta med dig nära och kära ut på en långpromenad i naturen.

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.