Kategori Blogg

Bli mer klarsynt, lär dig att hantera dina rädslor och kontrollera din andning. Öka ditt fokus och maximera din fysiska upplevelse. Nej, jag pratar inte om ett nytt läkemedel utan om utvecklingsprogrammet Profound Simplicity.

Utvecklingsprogrammet Profound Simplicity omfattar fem dagar med skidåkning i magisk terräng i kombination med reflektion och personlig utveckling såväl på morgonen som på kvällen – varje dag. Genom att testa nya strategier och olika terrängmässiga förutsättningar efter morgonens mentala träningssession och sedan komma tillbaka efter en dags skidåkning och reflektera och analysera dina utmaningar under dagen får du maximal effekt. På bara en vecka får du nya insikter och metoder som du kommer att kunna använda direkt i din vardag, både professionellt och personligt.

Om du vill ta dig själv – och din skidåkning – till nästa nivå, då är Profound Simplicity helt rätt för dig. Nästa program går av stapeln den 1-7 februari 2020 i Jackson Hole, Wyoming, USA. Vi kommer att åka med en liten exklusiv grupp på 6 personer och i dagsläget finns endast 3 platser kvar.

Hör av dig så berättar jag gärna mer! Jag tror att du kommer att bli överraskad då kostnaden för hela programmet inklusive resa, boende och liftkort inte kostar mer än vad du vanligtvis lägger på en veckas skidresa.

 

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.