Kategori Blogg

Att vara en del av ett större sammanhang är viktigt för oss människor. Vi behöver ett tydligt högre syfte där vi känner att vi bidrar för att vi ska må bra. Men det svåra kan vara att både hitta sitt eget syfte och att avsätta tid för att vara en del av någonting som kanske inte är en naturlig del av vardagen. Vilka sammanhang är du en del av där du känner att du bidrar till någonting större än dig själv? Tips nr 11 handlar om att vara en del av något större än dig själv.

Tips nr 10 – Var en del av något större

Människor som har ett tydligt syfte i sina liv är lyckligare, känner sig mer i kontroll över sina liv och upplever mindre stress, ångest och depression. Men var hittar vi vårt syfte? Svaret varierar från person till person men handlar alltid om att känna tillhörighet till något större än oss själva.

Alla som deltar i utvecklingsprogrammet Profound Simplicity är en del av en stam eller tribe som försöker skapa en större delaktighet i världen genom att hålla varandras ryggar. Men det finns många sätt att vara en del av någonting större. Hur ser det ut för dig? Vilka sammanhang är du en del av, när känner att du är en del av någonting större?

Tips från coachen

Sätt av tid till någon organisation eller något ändamål som ligger dig nära om hjärtat. Gärna någonting som ligger utanför din vardag. Bli en del av någonting som gör att du känner att du är en del av någonting större än dig själv.

 

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.