”Vi känner stor ödmjukhet
och stolthet över de
verksamheter som har modet
och viljan att samarbeta
med Me-Maximilian.”

Du får den stödstruktur och de verktyg som du behöver för att kunna leverera extraordinära resultat, både utifrån dig som person och i din yrkesmässiga roll.

Vi är stolta över våra kunder och uppdragsgivare

Vi på Me-Maximilian har över 25 års erfarenhet av att stötta executives både inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Vi har genom åren hjälpt såväl stora och medelstora företag men också mindre verksamheter och globala koncerner. Och alltid med faktiska resultat. Vår specialitet är att få loss de potentialer som finns i en organisation, att få människor att göra de val de tidigare valt att inte göra, val som de vet är helt avgörande för att de ska nå de resultat som de satt upp. Och det oavsett om det är en individ, en grupp eller en hel organisation.

4 AP-fonden

Elekta

FC Rosengård

Ikano Bank

Mine

Perstorp

Postnord

Sobi

Sony

Veolia

Volvo Ocean Race

Wilhelmsen

Så tycker våra kunder om oss

 • Maxi är ”mjuktuff”. Med det menar jag att han är empatisk och mycket kompetent kring människans hela känsloregister. Med det som grund kommer han fort in till kärnan utan att linda in dialogen i oväsentligheter. Du förstår snabbt att han är rätt ute och hjälper dig hitta nycklarna till din nästa fas i livet. Han hjälper dig att utforma ett träningsprogram precis som en personlig tränare gör inför ett marathon. Tar du dig an utmaningen och tränar själv kommer du ut på andra sidan som en uppgraderad och mer optimerad version av dig själv. Bland det coolaste jag upplevt.

  Björn Alberts Marketer, Manager, Transformer Curramando, fd Marketing & Communication Manager Volvo Ocean Race
 • Ord som jag associerar med Maxi Tropé är: rak, tydlig, okomplicerad, kompetent, intresserad, nyfiken, resultatorienterad, driven, grundad, orädd, lyssnande. Kan säkert av vissa personer uppfattas som kantig och tuff men Maxi kan verkligen ta alla typer av människor.

  Louise Modig L&D Axis Communication
 • Maxi ser sådant som andra inte ser och säger det på ett sätt som gör att det når djupare än mycket annat. Maxi är modig och Maxi utmanar, mjukt och tydligt på ett sätt som gör att jag sedan vågar utmana mig själv. Maxi ser direkt om man ljuger, vilket tvingar mig att vara sann mot mig själv. Maxi jobbar med sin egen utveckling vilket inspirerar. Han utstrålar kraft och energi kombinerat med trygghet och balans. Det skapar tillit men visar även något jag själv eftersträvar.

  Elin Sohlberg Vice President Technical and Operational Excellence, Perstorp
 • Maxi Troé is a deep, challenging no-nonsense guy who is able to peal back multiple layers of complexity within people to help them understand themselves and the world around them on a completely different level. Why use your services? To get individuals and teams to cut through the surface and deal with the true issues that are stopping them from being amazing

  Daniel Joy Country Manager UK, IKANO Bank
 • Min fru säger att Maxi Tropé har förändrat mig. Maxi är den person som har fått mig att inse vad det är som driver människor, jag har väldigt få friktioner i mitt liv efter att jag själv blev utmanad, "provtryckt" och coachad av Maxi. Jag kommer ihåg en sak som har etsat sig fast hos mig, man väljer allt i sitt liv. Jag vet att jag blev oerhörd irriterad, nästan kränkt, över det påståendet. Efter att jag träffade Maxi  så håller jag med. Det blir så fruktansvärt mycket lättare att hantera olika situationer om jag utgår från mina känslor och att jag även tar ansvar för dem,: Det är inget jag kan lägga i andras händer eller hoppas på att andra skall förstå eller veta vad jag känner. Jag har från att jag var 18 år alltid varit chef och eftersom jag är väldigt målinriktad så har jag fokuserat på ledarskapet, vara ett föredöme och levererat det som man har lovat. Det var först under Maxi Tropés ledning som jag förstod att det finns en koppling mellan människors och gruppers utveckling, det inre, och organisation och ledning, det yttre. Det är i samspelet mellan det yttre och det inre händer saker på riktigt. Efter något år då jag och min fru sprang på Maxi i Göteborg så var jag ivrig att få presentera honom för henne och då utbrister hon spontant, - det är du som har förändrat min man.

  Reiner Nilsson Chief Production PostNord
 • I have admired Maxi Trope since I met him in 1998. In the ensuing years I have had the opportunity to get to know him well and to work with him. He is a master at his work.  We have worked together on behalf of the Human Element Netowrk in Scandinavia we have trained trainers in the Human Element Method. Maxi has in him an intelligence and passion for his work that is truely inspiring.  He learned the Human Element from my late husband, Will Schutz who was for time also a mentor to Maxi. As I do, Will admired Maxi's drive and skill with the work but he and I especially have admired the deep commitment that Maxi has to the work that is evidenced by his willingness to continually grow personally and professionally by practicing and living the principles of the work in his daily life. Maxi has inspired people within the Human Element Community worldwide by sharing what he has learned on his various projects in annual conferences. He has been a major contributer to the evolution and contiued high quality of the work. I highly recommend Maxi as a consultant, Coach, Trainer and Psychologist.  Any group or individual or team that seeks his assistance will find themselves in competent, creative and comited hands.

  Ailish Schutz Former founder and owner Will Schutz Associates
 • Maxi, du startar alltid våra möten med att lyssna in var jag står just nu; vad som upptar mina tankar, vad som oroar mig, vad som frustrerar mig eller rent av vad som får mig att må bra. Eftersom min situation förändras mellan varje gång och att jag pendlar upp och ner och hit och dit så anpassar du coachingmötet efter det och ibland får mötet då en annan agenda än den du planerat. Du utgår alltså från mig och den situation jag befinner mig i och inte efter en fastställd agenda. Det gör att jag alltid känner mig stärkt då vi skiljs. Du speglar det jag säger på ett ibland utmanande sätt som får mig att tänka till. Oftast är det som att slå huvudet på spiken. Ibland låter det du säger helt främmande, men då jag låtit det sjunka in och transformeras så finns det oftast en poäng i det. Jag kan känna mig utmanad av det du säger men inte över gränsen provocerad. Du är rakt på sak utan omskrivningar vilket gör att det är väldigt lätt att veta var du befinner dig i förhållande till mig. Det finns ingen dold agenda. Du jobbar med de mentala processerna som grund i coachingmötena; bygga upp självbilden. Maxi, du har en självklarhet i det du gör och i ditt uppträdande som gör det lätt att etablera kontakt. Du har en hög fysisk och mental närvaro under mötena men bibehåller samtidigt distansen så att ditt förhållningssätt blir professionellt. Du har en bred erfarenhet att stå på och utvecklar hela tiden tankar kring hur du skulle kunna utveckla verksamheten och det du håller på med.

  Inger Persson Konsult, tidigare Technical Director Pfizer
 • Maxi är en väldigt närvarande person. Det är få personer som LYSSNAR och intresserar sig för vad som sägs så som Maxi. Att ha förmågan att se och förstå sig på personer och deras beteende/beteendemönster. Det jag gillar med Maxi är hans förmåga att å en att utvecklas som person genom att guidea en på ett effektivt sätt, det vill säga genom försiktig coaching som är både vass och träffsäker. Maxi känns trygg och stabil med båda fötterna på jorden. En person som "känner" av andras behov, agerande och preferenser. Både i vardagen som i förändringsresor. Maxi har stor förståelse för att identifiera nuvarande och kommande behov hos personer och förmågor som är framgångsrecept i en given miljö/omgivning. Med en positiv inställning gör Maxi det enkelt att bli omtyckt av många.

  Fredrik Tolf Teamleader Resurs Bank
 • Fotbollsklubben FC Rosengård har haft ett nära samarbete med Maxi Tropé sedan 2011. Maxi har dels jobbat med klubbens a-lagsspelare, dels varit delaktig i klubbens unika projekt Projekt 97. När det gäller klubbens A-lagsspelare har det inneburit att Maxi har coachat både A-laget som grupp och team men även individuellt med några av klubbens stjärnspelare. Under Maxis arbete med FC Rosegård under åren 2011-2014 vann vi tre SM guld och slutade ett år som tvåa efter Tyresö. Spelarna upplevde att de coachande samtalen som Maxi löpande hade med såväl laget som helhet som med individuella spelare var av stor betydelse för klubbens framgångar. Spelare som Ramona Bachmann, Amanda Ilestedt, Zicira Musovic, Ella Masar, Emma Berglund (alla landslagsspelare) har utvecklats tack vare sina samtal med Maxi. När det gäller Maxis inflytande på spelarna som deltog i FC Rosengårds unika Projekt – 97  (med unga kvinnliga fotbollsspelare födda år 1997), så är det idag tio spelare som spelar på elitnivå i Damallsvenskan och flera spelare menar att deras samarbete med Maxi la grunden för deras fortsatta fotbollssatsning och att de lyckats så väl i sina fotbollskarriärer. Maxi Tropé har mycket stor del i de framgångar som FC Rosengård har haft de senaste åren både när det gäller våra A-lagsspelare och våra yngre spelare. Även våra tränare och ledare har genomgått Maxis utbildningar under åren och dragit stor nytta av dem.

  Erling Nilsson Klubbdirektör FC Rosengård